Zelf een kerstpakket uitkiezen

Het is december en de feestdagen staan voor de deur. Dit is de tijd van het jaar waarin bedrijven traditioneel gezien kerstpakketten geven aan hun medewerkers als blijk van waardering voor hun harde werk het afgelopen jaar. Maar wat als je je medewerkers nu eens betrekt bij het samenstellen van hun eigen kerstpakketten op maat? Dit kan niet alleen de teambuilding en medewerkersbetrokkenheid bevorderen maar het kan ook zorgen voor meer tevredenheid onder jouw personeel.

Medewerkers betrekken bij het kiezen

In plaats van het traditionele kerstpakket kan je er ook voor kiezen om je medewerkers zelf een geschenk te laten uitkiezen binnen een vooropgesteld budget. Dit is precies wat Companyofgifts aanbiedt als alternatief voor een traditioneel kerstpakket.

Bij Companyofgifts.nl kunnen medewerkers kiezen uit een uitgebreid assortiment aan cadeaus in verschillende prijsklassen. Van elektronica tot accessoires, er is voor elk wat wils. Door medewerkers de vrijheid te geven om zelf een geschenk te kiezen, verhoog je niet alleen de betrokkenheid en tevredenheid van het personeel maar je laat ook zien dat je waarde hecht aan hun individuele smaak en wensen.

Tips voor zelf een kerstpakket samen te stellen

Hier zijn enkele tips over hoe je je medewerkers kunt betrekken bij het samenstellen van hun eigen kerstpakketten op maat:

  1. Stel een budget vast: Begin met het vaststellen van een budget voor het kerstpakket. Dit kan variëren afhankelijk van de grootte van je bedrijf maar zorg ervoor dat het budget haalbaar is en dat iedereen ongeveer hetzelfde bedrag te besteden heeft. Dit voorkomt ongelijkheid en zorgt ervoor dat iedereen dezelfde mogelijkheden heeft om hun pakket samen te stellen.
  2. Bied keuzemogelijkheden aan: Stel verschillende opties voor producten voor het kerstpakket samen en laat de medewerkers kiezen welke producten zij in hun eigen pakket willen opnemen. Zorg ervoor dat er voldoende variatie is in de aangeboden producten, zodat medewerkers hun eigen pakketten kunnen samenstellen die passen bij hun persoonlijke smaak en interesses.
  3. Maak het persoonlijk: Het is belangrijk dat medewerkers zich betrokken voelen bij het samenstellen van hun eigen pakket. Laat hen daarom hun eigen persoonlijke boodschap schrijven op een kaartje dat bij hun pakket wordt gevoegd. Dit zorgt voor een persoonlijke touch en laat zien dat je geeft om de medewerkers als individuen.
  4. Maak er een feestje van: Zorg voor een gezellige sfeer tijdens het samenstellen van de pakketten. Zet bijvoorbeeld kerstmuziek op, bied wat lekkers te eten en te drinken aan en laat medewerkers in groepjes samenwerken om elkaar te helpen bij het samenstellen van hun pakketten. Dit bevordert de teambuilding en zorgt voor een leuke en ontspannen sfeer op de werkvloer.

Door de medewerkers te betrekken bij het samenstellen van hun eigen op maat gemaakte kerstpakketten, bevorder je niet alleen de teambuilding en medewerkersbetrokkenheid maar je geeft ook blijk van waardering voor hun harde werk. Het zorgt voor een persoonlijke touch en laat zien dat je geeft om de medewerkers als individuen.

Terug naar overzicht
Let op: wij verkopen geen kerstpakketten DeBesteKerstpakketten.nl verkoopt geen kerstpakketten. Aangezien we jou als bezoeker niet willen teleurstellen, bieden we je graag een aantal betrouwbare kerstpakkettenleveranciers waar je met gerust hart zaken mee kan doen: