Wijnpakket

Wijnpakket

Voor de echte wijnliefhebber, zijn er, op de door ons geselecteerde webshops, ook wijn kerstpakketten verkrijgbaar. Het perfecte kerstpakket voor iemand die erg kan genieten van een goed glas wijn bij een maaltijd of na een lange dag. De wijnpakketten kunnen zoals elk ander kerstpakket nog aangepast worden naar eigen zeggen.

De inhoud

Dit pakket is ook een erg goede keuze voor iemand die erg kan genieten van een lekker glaasje wijn samen met een kaasje. In de wijn kerstpakketten vind je op de eerste plaats natuurlijk een of twee flessen wijn. Dit kunnen rode of witte wijn zijn, net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor één fles rode wijn en één fles witte wijn. Daarnaast bevatten de wijn kerstpakketten twee wijnglazen. Hierbij zit een flessenopener om de wijnflessen te ontkurken, deze is van goede kwaliteit en zal lang mee gaan. Bij dit alles zit een variatie aan kazen, tapenades en alles wat je verder nog nodig hebt voor een geslaagd kaasplankje.

Wijn tips

De wijnen in het wijn kerstpakket gaan uiteraard ook erg goed samen met andere gerechten. Zo gaat de rode wijn erg goed samen met rood vlees, gevogelte maar vooral met wild zoals hert, wild-zwijn of eend. De witte wijn gaat weer erg goed samen met gerechten waarin vis zit, zoals zalm, tonijn of witvis maar gaat ook zeker erg goed met schaal en schelpdieren als garnalen of mosselen. Zo kun je iedere soort wijn weer goed combineren met het gerecht dat gegeten wordt, of met de gelegenheid waar de wijn geschonken gaat worden.

Terug naar overzicht
Let op: wij verkopen geen kerstpakketten DeBesteKerstpakketten.nl verkoopt geen kerstpakketten. Aangezien we jou als bezoeker niet willen teleurstellen, bieden we je graag een aantal betrouwbare kerstpakkettenleveranciers waar je met gerust hart zaken mee kan doen: