Themapakket

Themapakket

Wil je liever je personeel een kerstpakket bieden dat anders is dan het gebruikelijke kerstpakket? Dan is een thema kerstpakket een leuke variatie. De thema kerstpakketten zijn, zoals de naam al zegt, samengesteld met een centraal thema in gedachten. Deze thema's zijn erg divers waardoor er vast en zeker een thema bij zit dat je aanspreekt. De thema kerstpakketten die op de door ons aangeboden webshops verkrijgbaar zijn, hebben thema's van oud Hollands, een gezonde leefstijl tot aan thema's als het zelf bakken van taarten of cakes. Leverancier van de thema pakketten is Happy Gifts. Met Happy gifts kiest u voor een betrouwbare leverancier van thema- en geschenkpakketten die u het hele jaar kan beleveren. Onze ervaringen met Happy Gifts zijn uitstekend en wij zijn ervan overtuigd dat voor u hetzelfde zal gelden.

De inhoud

  • In bijvoorbeeld het thema kerstpakket waar oud Hollands centraal staat, krijg je producten als stroopwafels, pannenkoeken mix, een ouderwets koekblik, maar ook artikelen als een poffertjespan samen met poffertjesmix.
  •  In de kerstpakketten met thema's als een gezonde leefstijl, vind je producten zoals super foods, denk aan quinoa of chia zaadjes maar ook goji besjes. Ook vind je er heerlijke detox kruiden thee en supplementen die je kunt gebruiken voor, tijdens of na het sporten. Deze supplementen zijn in poeder vorm, wat dus betekend dat deze erg makkelijk toe te voegen zijn aan een fles water, of een vruchten sapje. Ook zul je er kookboeken vinden voor het gezond bereiden van warme maaltijden, en recepten boekjes voor de lekkerste en meeste gezonde smoothies en shakes.
  •  In de thema kerstpakketten waarbij het vooral gaat over het het zelf bakken zoals taarten, cakes of andere lekkernijen, vind je producten als taartmix en cakemix. En ook vind je er alles wat je nodig hebt om de taarten en de cakes te versieren als deze klaar zijn. Maar ook verschillende keuken gereedschappen als gardes voor het kloppen van het beslag, of spatels voor het vullen of het bestrijken van de taarten en de cakes. Er zal dus een themapakket bijzitten voor iedereen.
Terug naar overzicht
Let op: wij verkopen geen kerstpakketten DeBesteKerstpakketten.nl verkoopt geen kerstpakketten. Aangezien we jou als bezoeker niet willen teleurstellen, bieden we je graag een aantal betrouwbare kerstpakkettenleveranciers waar je met gerust hart zaken mee kan doen: