Eigen keuze kerstpakket

Eigen keuze kerstpakket

Tegenwoordig wordt het steeds meer gebruikelijk om je werknemers zelf hun kerstpakket te laten uitzoeken. Je kunt ze dan een tegoedbon geven van een bepaalde site, waarop je werknemers zelf kunnen kiezen uit meerdere pakketten, dagjes uit en cadeautjes. Dit geeft ze de vrijheid om te kiezen waar zij zich goed bij voelen. Er zijn natuurlijk ook genoeg mensen die het bedrag van het kerstpakket veel liever doneren aan een door hen gekozen goed doel of stichting, ook dit is mogelijk. Zo weet je zeker dat je werknemers een geschenk zullen krijgen met artikelen die zij graag zien in een kerstpakket. Ook zul je op deze manier nooit bang hoeven te zijn dat er ontevredenheid ontstaat onder de collega's.

De voordelen

Een eigen keuze kerstpakket kan besteed worden aan een goed doel of een stichting. Een groot geschenk, of een dagje uit. Het kan ook besteed worden aan een origineel kerstpakket. Of een aantal verschillende artikelen. Vaak is het met een eigen keuze kerstpakket zo, dat hoe hoger het bedrag is waaraan de ontvanger mag besteden, hoe meer keuze je zal hebben. Zo zijn de dagjes uit een stukje duurder dan bijvoorbeeld een koffiezetapparaat. Natuurlijk ben je als werkgever helemaal vrij in het selecteren van een geschikt bedrag voor de tegoed bon. Er bestaat ook een verband tussen een eigen keuze kerstpakket en een hogere werknemers tevredenheid. Dit is niet wetenschappelijk onderzocht, maar werkgevers hebben dit vaker gemeld. Je werknemers zelf de keuze geven wat ze precies in het kerstpakket willen ontvangen heeft dus veel voordelen. Ook zal het door jouw werknemers zeer op prijs worden gesteld.

Terug naar overzicht
Let op: wij verkopen geen kerstpakketten DeBesteKerstpakketten.nl verkoopt geen kerstpakketten. Aangezien we jou als bezoeker niet willen teleurstellen, bieden we je graag een aantal betrouwbare kerstpakkettenleveranciers waar je met gerust hart zaken mee kan doen: